Goal: Mutu a fost cel mai periculos jucător al Fiorentinei

Site-ul goal.com a scris că atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost cel mai periculos jucător al italienilor în partida pierdută, joi, pe teren propriu, cu scorul de 0-1, în faţa formaţiei olandeze Ajax Amsterdam, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Cupei UEFA.

16 afișări
Imaginea articolului Goal: Mutu a fost cel mai periculos jucător al Fiorentinei

Goal: Mutu a fost cel mai periculos jucător al Fiorentinei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursa citată i-a acordat nota 6,5 internaţionalului român. "Chiar dacă nu a fost cel mai bun Mutu din acest sezon, românul tot a reprezentat pericolul numărul unu pentru olandezi. Păcat că nu a reuşit mai mult, dar asta se datorează şi faptului că a încercat să rezolve multe lucruri de unul singur", a scris goal.com.

Site-ul violaplanet.com l-a notat cu 6 pe Mutu. "Românul a încercat, dar nu a fost seara lui. Lucrul cel mai frumos făcut de el a fost pasa către Montolivo din prima repriză, dar păcat că s-a încheiat cu o ratare", a scris violaplanet.com.

Site-urile fiorentina.it, violanews.com şi calciotoscano.it i-a acordat nota 5,5 lui Adrian Mutu. "A luptat, dar şi el a greşit mult. A însemnat singurul pericol pentru poarta olandezilor, dar a avut prea puţin mingea la picior", a scris fiorentina.it.

"Mutu nu a fost prea inspirat şi a lipsit de la finalizare. A şutat de două ori la poartă, dar piciorul «Fenomenului a lăsat de dorit». În repriza secundă a jucat slab, dar totuşi era singurul care putea să inventeze ceva", a notat violanews.com.

"Mutu a combinat destul de puţin, dar a fost cel mai periculos om din atac. A înscris un gol, dar acesta a fost anulat. În partea secundă nu a ieşit deloc la rampă", a scris calciotoscano.it.

În schimb, site-ul firenzeviola.it l-a notat cu 5 pe internaţionalul român. "Mutu a jucat rolul omului care creează spaţii, a făcut bine acest lucru, dar a şi greşit mult. În finalul meciului s-a pierdut în acţiuni personale neconcludente", a scris firenzeviola.it.

Atacantul Adrian Mutu a fost integralist în meciul pierdut de echipa sa Ac Fiorentina, scor 0-1, joi, pe teren propriu, în faţa formaţiei olandeze Ajax Amsterdam, în prima manşă a 16-imilor Cupei UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici