Grupele echipelor româneşti în Europa League

Steaua, Dinamo, CFR Cluj şi FC Timişoara au aflat, vineri, în urma tragerii la sorţi desfăşurate la Monte Carlo, care sunt adversarele pe care le vor întâlni în grupele Ligii Europa.

92 afișări
Imaginea articolului Grupele echipelor româneşti în Europa League

Grupele echipelor româneşti ţn Europa League

FC Timişoara va juca în grupa A a Ligii Europa, cu formaţiile Ajax Amsterdam (Olanda), Anderlecht Bruxelles (Belgia) şi Dinamo Zagreb (Croaţia).

Dinamo Bucureşti va juca în grupa F a Ligii Europa, cu formaţiile Panathinaikos Atena (Grecia), Galatasaray Istanbul (Turcia) şi Sturm Graz (Austria).

CFR Cluj va juca în grupa K a Ligii Europa, cu formaţiile PSV Eindhoven (Olanda), FC Copenhaga (Danemarca) şi Sparta Praga (Cehia).

Steaua Bucureşti va juca în grupa H a Ligii Europa, cu formaţiile Fenerbahce (Turcia), Twente Enschede (Olanda) şi Şerif Tiraspol (Moldova).

Partidele din faza grupelor vor avea loc în perioada 17 septembrie - 17 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici