Hagi a dezvăluit când se va face transferul lui Ianis: Noi sperăm să luăm decizia cea mai bună

Zilele lui Ianis la Viitorul sunt numărate. Hagi a dezvăluit că transferul fiului său se va face până la sfârşitul acestei săptămâni.

924 afișări
Imaginea articolului Hagi a dezvăluit când se va face transferul lui Ianis: Noi sperăm să luăm decizia cea mai bună

Hagi, despre transferul lui Ianis: Va veni decizia finală, joi sau vineri, nu ştim

"Va veni decizia finală, joi sau vineri (n.red. - 11 sau 12 iulie), nu ştim. Nu s-a putut face transferul înainte de European. Apoi, lucrurile au mers mai bine şi au apărut tot mai multe oferte. Noi a trebuit să analizăm. Cel puţin 3-4 echipe au vorbit concret, cu oferte clare: de la bani foarte mulţi, la bani mai puţini. Banii nu au contat în aceste discuţii, fundamental e proiectul şi echipa", a spus "Regele" la Digi Sport, care, deşi nu a vrut să dezvăluie numele echipei la care ar urma să ajungă Ianis, a vorbit despre ofertele pe care le-a primit pentru mijlocaşul ofensiv de 20 de ani:

"De la Bayern nu au fost contacte. De la Barcelona au fost discuţii, la fel a existat interes de la o echipă mare din Anglia. Noi sperăm să luăm decizia cea mai bună pentru el. Eu zic că suntem aproape".

Întrebat dacă e vorba de City, "Regele" nu a negat. "Au fost discuţii, dar noi vorbim de oferte concrete, nu doar de discuţii. Ultimul cuvânt îl va avea Ianis, chiar dacă eu pierd bani ca şi club"

Spartak Moscova, Anderlecht Sevilla si Ajax Amsterdam sunt alte cluburi despre care s-a scris în ultima perioadă că ar fi interesate de Ianis.

6 milioane de euro e cota lui Ianis Hagi, potrivit site-ului specializat in transferuri, transfermarkt.com.

În sezonul precedent, Ianis a marcat 14 goluri şi a oferit 8 pase de gol în cele 39 de meciuri jucate în tricoul Viitorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici