Hagi, contract cu cea mai puternică companie din România. Noul sponsor are 5 miliarde de euro cifră de afaceri

  • FC Viitorul a semnat un contract de sponsorizare cu OMV Petrom
  • OMV este cea mai profitabilă companie din România, cu o cifră de afaceri de 5 miliarde de euro
30776 afișări
Imaginea articolului Hagi, contract cu cea mai puternică companie din România. Noul sponsor are 5 miliarde de euro cifră de afaceri

Hagi, contract cu cea mai puternică companie din România. Câte miliarde au profit noul sponsor

OMV Petrom şi FC Viitorul au semnat un parteneriat de sonsorizare care ar asigura o mai mare stabilitate pentru clubul lui Gheorghe Hagi.

 OMV Petrom va fi ca sponsor principal la prima echipă, dar şi la academie pentru clubul care a câştigat campionatul în 2017 .

Compania petrolieră a avut o cifră de afaceri de 5,1 miliarde de euro. Pentru FC Viitorul acest lucru ar urma să asigure o stabilitate mai mare din punct de vedere economic.

Înainte de parteneriatul cu OMV Petrom s-a vorbit despre un parteneriat cu Dedeman cea mai profitabilă companie cu capital autohton, patronată de fraţii Pavăl.

FC Viitorul este clubul cu cea mai bună imagine în acest moment în România, fiind ferită de scandalurile tipice din fotbal şi având şi brandul Hagi ca şi promotor de marketing.

Practic, FC Viitorul este al doilea brand sportiv din România după Simona Halep, fiind cel mai solicitat pentru sponsorizări şi contracte de publicitate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici