Hagi, Mocanu şi Doroftei, excluşi din Adunarea Generală a COSR

Foştii sportivi Gheorghe Hagi, Diana Mocanu şi Leonard Doroftei au fost excluşi, miercuri, din Adunarea Generală a COSR pentru "lipsa de implicare în viaţa Comitetului Olimpic şi Sportiv Român", a anunţat, într-o conferinţă de presă, preşedintele forului olimpic român Octavian Morariu.

25 afișări
Imaginea articolului Hagi, Mocanu şi Doroftei, excluşi din Adunarea Generală a COSR

Hagi, Mocanu şi Doroftei, excluşi din Adunarea Generală a COSR

De asemenea, ziaristul Horia Alexandrescu a fost şi el exlcus din Adunarea Generală a COSR.

"Exluderea lor s-a făcut pe baza unor motive statutare, prin neparticiparea la şedinţe şi lipsa de implicare în viaţa Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Decizia a fost luată în unanimitate, cu una sau două abţineri", a spus Morariu la finalul Adunării Generale a COSR desfăşurată, miercuri, la Izvorani.

În locul celor trei foşti sportivi au fost aleşi în funcţiile de membrii campioana olimpică la maraton Constantina Diţă, antrenorul acesteia, Valeriu Tomescu, şi fostul preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj, Ioan Dospinescu. Octavian Morariu a explicat că cel de-al patrulea loc de membru rămâne vacant. "Nu era obligatoriu să avem patru noi membri. Adunarea Generală are doar un număr maxim de membri şi nu eram obligaţi să-i înlocuim pe toţi cei excluşi", a adăugat Octavian Morariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici