Halep explică ce a păţit la spate: „Sunt blocaje la coloană, pur şi simplu îţi taie respiraţia”

  • Simona Halep a explicat detaliat, într-o declaraţie de presă, cu ce probleme s-a confruntat în meciul câştigat împotriva rusoaicei Varvara Graceva (81 WTA), cu 6-4, 6-2.
  • Halep s-a calificat în sferturile de finală, unde o va întâlni pe Jaqueline Cristian.
807 afișări
Imaginea articolului Halep explică ce a păţit la spate: „Sunt blocaje la coloană, pur şi simplu îţi taie respiraţia”

Sursa foto: profimedia

„Consider că am făcut un joc bun în primul set, până s-a întâmplat mişcarea aceea ciudată şi m-am blocat la spate. După aceea, am vrut doar să lovesc mingea, să termin punctele repede. Şi m-a ajutat şi ea. A greşit câteva mingi şi s-a legat cumva ca să câştig meciul.”, a declarat favorita numărul 1 a turneului.

„Dacă mă durea şi mai tare şi chiar nu mai putea să mă mişc m-aş fi oprit. Durerile acestea le-am mai avut. Sunt blocaje la coloana lombară şi pur şi simplu îţi taie respiraţia şi nu prea poţi să faci anumite mişcări. Am făcut tot ce am putut, atât cât mi-a permis durerea şi am reuşit să câştig.”, a mai spus fostul lider mondial.

Ea a recunoscut că a avut un moment când a fost aproape să abandoneze: „Dar da, m-am gândit la un moment dat să mă opresc, ca să nu agravez. Am făcut tratament, dar mai am acum o repriză de tratament. Sper până mâine să fiu bine. Poate nu total, că este prea din scurt, dar sper să fiu aptă să joc.”

„Mi-am promis de foarte mult timp să nu mai cedez, să nu mai renunţ şi asta încerc să fac de fiecare dată când intru pe teren.”, a explicat Simona Halep.

„Cum am mai spus, nu mă interesează rezultatul absolut deloc, vreau doar să am câteva meciuri. Iar eu am luptat astăzi pentru că sunt acasă şi îmi place să joc aici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici