Halep: Sunt fericită că am ajuns în sferturi şi pentru că am jucat un tenis bun

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, miercuri, după ce a reuşit accederea în sferturile de finală la Guangzhou (China), că este fericită pentru că a ajuns în această fază a competiţiei, dar şi pentru că a reuşit să joace foarte bine, informează wtatennis.com.

581 afișări
Imaginea articolului Halep: Sunt fericită că am ajuns în sferturi şi pentru că am jucat un tenis bun

Simona Halep (Foto: Hepta / Mediafax Foto)

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală, după ce a trecut în optimi de sportiva ungară Timea Babos, locul 76 WTA, scor 6-4, 6-0, în 66 de minute.

"Am jucat un tenis bun. În primul set, ea a evoluat bine, dar al doilea a fost mai uşor pentru mine, pentru că am reuşit puncte bune în momente importante. Sunt foarte fericită că am ajuns în sferturi", a afirmat numărul 2 mondial.

Halep a fost întrebată dacă preferă să joace în sesiunea de dimineaţă sau de seară: "Am jucat şi dimineaţa şi seara săptămâna asta, cred că seara este mai bine, pentru că soarele nu mai arde şi este puţin mai răcoare. Totuşi, încă este mare umiditate".

Simona Halep se aşteaptă la un meci greu în sferturi, contra Denisei Allertova, pe care nu a mai întâlnit-o până acum: "Nu ştiu multe despre ea. Nu am mai jucat contra ei. Dar mă aştept la un meci greu, pentru că toate jucătoarele prezente aici sunt puternice. Voi încerca să rămân concentrată şi să joc cât mai bine".

Denisa Allertova este bucuroasă că are şansa de a juca împotriva numărului doi mondial. "Sunt foarte fericită că am şansa să joc cu Halep, este o sportivă uimitoare. Este numărul 2 mondial, aşa că voi lupta pentru fiecare punct, aşa cum am făcut astăzi", a spus sportiva cehă.

Simona Halep şi Denisa Allertova se vor întâlni, joi, în sferturi, în primul meci al sesiunii de seară de pe terenul central, de la ora 14.00 (19.00 ora locală).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici