Handbalistă norvegiană, reacţie dură după ce a fost infectată cu SARS-CoV-2 în România: „Prima săptămână după carantină a fost dezgustătoare”

  • Maren Aardahl, de la SCM Rm. Vâlcea este la primul sezon în România
  • Norvegianca a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 pe 23 octombrie şi 6 noiembrie
  • În Champions League nu ai voie să joci până nu eşti confirmat/ă negativ
2391 afișări
Imaginea articolului Handbalistă norvegiană, reacţie dură după ce a fost infectată cu SARS-CoV-2 în România: „Prima săptămână după carantină a fost dezgustătoare”

Handbalistă norvegiană, reacţie dură după ce a fost infectată cu Covid-19 în România: „A fost dezgustătoare”

Pe zi ce trece, oamenii din ţările civilizate parcă ne văd tot mai prost. Norvegianca Maren Aardahl, handbalistă la SCM Râmnicu Vâlcea, a spus că s-a simţit dezgustată să revină la antrenamente după ce a fost confirmată pozitiv la COVID-19 a doua oară.

„În România nu trebuie să mai testezi negativ ca să poţi să joci dacă ai stat în carantină două săptămâni. Mi-a fost greu să fiu obligată să mă întorc la antrenamente fără să mă testez negativ, mai ales că am colege care încă nu s-au infectat. Prima săptămână după ce am ieşit din carantină a fost dezgustătoare. Nu am avut de ales. Aici, în România, ţi se spune că nu mai eşti contagios după două săptămâni”, a declarat Maren Aardhal. 

Nu ar trebui să ne mire că nordicii nu au o părere tocmai bună despre noi. Chiar Norvegia a luat măsuri drastice în ceea ce priveşte sportul. Naţionala de fotbala Norvegiei nu a mai făcut deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu România din Nations League din cauza unui caz de infectare cu coronavirus, iar Federaţia Norvegiană de Handbal a decis să nu mai găzduiască la anul Campionatul European de Handbal Feminin.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici