Haţegan şi-a aflat pedeapsa după greşeala care a calificat Elveţia la Mondialul din Rusia

Ovidiu Haţegan şi-a aflat pedeapsa după greşeala pe care a comis-o în meciul Irlanda de Nord - Elveţia (0-1), din barajul pentru calificarea la CM 2018.

1487 afișări
Imaginea articolului Haţegan şi-a aflat pedeapsa după greşeala care a calificat Elveţia la Mondialul din Rusia

Haţegan şi-a aflat pedeapsa după greşeala care a calificat Elveţia la Mondialul din Rusia

Potrivit belfasttelegraph.co.uk, românul nu va participa la un seminar legat de turneul final din Rusia, iar şansele sale să conducă meciuri în cadrul competiţiei sunt spre zero.

Singurul gol al dublei manşe dintre Elveţia şi Irlanda de Nord, din barajul de calificare la CM 2018 din Rusia, a fost marcat de Ricardo Rodriguez dintr-un penalty acordat eronat de Haţegan. Greşeala a provocat reacţii vehemente la adresa centralului din Arad, iar FIFA l-a pedepsit şi ea, potrivit sursei citate.

La precedenta întâlnire cu arbitrii care aveau şanse mari de a ajunge la Mondiale, în aprilie, acesta a fost prezent alături de alţi 60 de "centrali".

Conducerea federaţiei nord-irlandeze nu exclude posibilitatea să ceară compensaţii financiare de la forul fotbalistic mondial pentru ceea ce IFA, dar şi numeroşi jurnalişti şi suporteri consideră că a fost o gravă eroare comisă de Haţegan.

Nord-irlandezii amintesc că Federaţia irlandeză de fotbal a primit 5 milioane de euro după ce Irlanda a ratat calificarea la Cupa Mondială 2010 din cauza henţului comis de francezul Thierry Henry.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici