HCM Constanţa - Energia Pandurii Târgu Jiu, scor 36-32, în Liga Naţională

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 36-32 (19-14), echipa Energia Pandurii Târgu Jiu, în ultimul meci din etapa a XIX-a a Ligii Naţionale.

19 afișări
Imaginea articolului HCM Constanţa - Energia Pandurii Târgu Jiu, scor 36-32, în Liga Naţională

Înainte de meci, constănţeanul Laurenţiu Toma a primit premiul pentru cel mai bun jucător român al anului 2009 (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Principalii marcatori ai echipei constănţene au fost Csepreghi - 8 goluri şi Buricea - 6 goluri. De la Pandurii s-au remarcat Florea - 8 goluri şi Cricitoiu - 6 goluri.

"A fost un meci frumos. Ştiam că HCM va fi puţin obosită după campania din Liga Campionilor. Am vrut să profităm de acest lucru şi am fost aproape, la 29-28 pentru noi am ratat un contraatac şi acolo cred că s-a pierdut meciul. HCM mai are câteva partide grele până la finalul campionatului, dar cred că în proporţie de 99 la sută este campioană", a declarat antrenorul echipei Pandurii, Vasile Stângă.

Înainte de meci, constănţeanul Laurenţiu Toma a primit premiul pentru cel mai bun jucător român al anului 2009, din partea federaţiei române de profil. De asemenea, Mihai Popescu a primit o plachetă pentru cel mai bun jucător constănţean al anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici