Horia Tecău şi Bethanie Mattek-Sands s-au retras din proba de dublu mixt de la US Open

Horia Tecău şi sportiva din Statele Unite ale Americii, Bethanie Mattek-Sands, s-au retras, sâmbătă, din proba de dublu mixt a turneului de la US Open, ultimul de Mare Şlem al anului.

304 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Bethanie Mattek-Sands s-au retras din proba de dublu mixt de la US Open

Horia Tecău şi Bethanie Mattek-Sands s-au retras din proba de dublu mixt de la US Open (Imagine: Raul Stef/ Arhiva Mediafax Foto)

Tecău şi Mattek-Sands ar fi trebuit să joace în primul tur de la US Open împotriva cuplului Santiago Gonzalez/Abigail Spears, din Mexic, respectiv Statele Unite ale Americii. Tecău şi Mattek-Sands au fost înlocuiţi de cuplul Olga Savchuk (Ucraina)/Robert Lindstedt (Suedia).

Horia Tecău, în vârstă de 31 de ani, şi Bethanie Mattek-Sands, de aceeaşi vârstă, s-au impus în 2012 în proba de dublu mixt a turneului de Mare Şlem de la Australian Open.

Tecău rămâne, însă, implicat în competiţia masculină de dublu. Sportivul din România şi olandezul Jean-Julien Rojer s-au calificat în optimile de finală, după un meci câştigat, scor 6-2, 6-2, împotriva cuplului Mate Pavic/Michael Venus, din Croaţia, respectiv Noua Zeelandă. În optimi, Tecău şi Rojer vor juca împotriva dublului Robert Lindstedt (Suedia)/Aisam Al-Haq Qureshi (Pakistan).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici