Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat la Turneul Campionilor

După calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Shanghai, cuplul Horia Tecău/Jean Julien Rojer şi-a asigurat calificarea la Turneul Campionilor, competiţie ce se va disputa la Londra, între 12 şi 19 noiembrie 2017.

154 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat la Turneul Campionilor

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat la Turneul Campionilor

Site-ul ATP scrie că perechea Jean-Julien Rojer şi Horia Tecău are şansa unui trofeu la Turneu Campionilor, ce se va desfăşura în noiembrie, la Londra. Perechea româno-olandeză s-a alăturat celorlalte deja calificate: Lukasz Kubot/Marcelo Melo sau a deţinătorilor trofeului Henri Kontinen/John Peers.

Pentru cuplul Rojer şi Tecău va fi a treia participare în proba de dublu de la Turneul Campionilor. Ultima dată, în 2015, au câştigat turneul, într-o finală cu Bopanna/Mergea, fără să piardă vreun set, terminând anul pe primul loc în clasamentul mondial, după ce au profitat de victoria în semifinale împotriva fraţilor Bryan.

În acest sezon, cei doi au câştigat patru turnee ATP la dublu, cel mai important fiind al doilea lor titlu de Grand Slam, cel de la US Open. Pe lângă acesta, şi-au mai trecut în palmares titlurile de la Dubai, Geneva şi Winston-Salem Open.

Pentru turneul ce se va disputa între 12 şi 19 noiembrie la Londra au mai rămas libere cinci poziţii, iar cel mai aproape de a ocupa una dintre ele rămânea perechea Jamie Murray-Bruno Soares. Cei doi ajung sigur la Londra dacă vor câştiga meciul din sferturile de finală ale turneului de la Shanghai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici