I-a rupt mâna arbitrului care i-a dat cartonaşul roşu

Un jucător nemulţumit că a primit cartonaşul roşu a rupt mâna arbitrului, la un meci din liga regională de fotbal din Croaţia, a anunţat, marţi, publicaţia Slobodna Dalmacija.

13 afișări
Imaginea articolului I-a rupt mâna arbitrului care i-a dat cartonaşul roşu

I-a rupt mâna arbitrului care i-a dat cartonaşul roşu

În momentul în care arbitrul Alen Jaksic, în vârstă de 21 de ani, a arătat cartonaşul roşu lui Juraj Petricevic, în vârstă de 22 de ani, de la Mladost Sucuraj, acesta din urmă l-a atacant violent pe central, lovindu-l mai întâi în cap.

"Mi-a dat doi pumni în cap. Coechipierii lui au încercat să-l oprească, însă m-a lovit cu piciorul în mână", a declarat arbitrul, adăugând că are o fractură la braţ.

Incidentul s-a produs, duminică, în minutul 51 al meciului dintre Mladost şi Poskok.

"Arbitrajul nu a fost bun încă de la început. Când fiul meu a primit cartonaşul roşu, nu a reuşit să-şi stăpânească furia", a spus tatăl lui Petricevici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici