Iancu angajează avocaţi de la Zurich

Preşedintele grupării FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, luni seară, că reprezentanţii firmei sale vor colabora cu cei mai buni avocaţi de la Zurich, specialişti în litigii la TAS, pentru a rezolva problema palmaresului Timişoarei.

10 afișări
Imaginea articolului Iancu angajează avocaţi de la Zurich

Iancu angajează avocaţi de la Zurich (Imagine: Mediafax Foto)

"Ceea ce trebuie sa făcem acum este să dărâmăm ce a construit Federaţia în jurul lui Zambon, situaţie faţă de care se va pronunţa justiţia română. Asta înseamnă să consolidăm ce este de drept al Timişoarei. Pentru ca toate acestea să se realizeze, am informat Comisia de Apel a FIFA, aşa cum cer regulamentele, am atacat decizia de depunctare la TAS, iar avocaţii noştri vor lucra cu cei mai buni colegi ai lor din Zurich, specialişti în astfel de litigii. Totodată, ne pregătim pentru un atac juridic decisiv, printr-o cerere de revizuire a hotărârii emise de TAS în favoarea lui Zambon" a spus Iancu, pe site-ul oficial al clubului bănăţean.

Marian Iancu a afirmat că îi va explica şi lui Ovidiu Tender, unul dintre potenţialii cumpărători al clubului FC Timişoara, că palmaresul este al Timişoarei.

"În ceea ce priveşte palmaresul clubului de fotbal Politehnica Timişoara şi toate drepturile conexe, ele au fost, sunt şi vor rămâne la Timişoara. Acest lucru îl spun că să afle oricine este interesat sau este în necunoştinţă de cauză. Chiar şi lui Ovidiu Tender îmi voi face timp să-i explic în detaliu acest lucru" a precizat Iancu, care semnează ca preşedinte, deşi şi-a anunţat retragerea de la FC Timişoara.

Iancu a făcut câteva precizări şi în ceea ce priveşte negocierile de cedare a acţiunilor de la club: "Continuăm demersurile în vederea transferului de proprietate a acţiunilor către firma deţinută de Ovidiu Tender şi Consiliul Judetean Timiş. În acest sens, cumpărătorii au informaţii complete despre situaţia financiară a clubului şi depinde numai de voinţa dânşilor de a proceda în consecinţă. Este un examen dificil pentru noii veniţi, de a ridica nivelul şi valoarea fotbalului bănăţean cât mai sus, deoarece găsesc un club foarte bine organizat, cu o logistică la nivelul echipei, singurul impediment fiind reticenţa, aşa cum vine ea din istorie, a unei federaţii ostile", a mărturisit Iancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici