Iancu: Au fost suspendate negocierile pentru vânzarea pachetului majoritar de acţiuni

Preşedintele CA al FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, duminică, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, că au fost suspendate negocierile pentru vânzarea pachetului majoritar de acţiuni al grupării timişorene.

15 afișări
Imaginea articolului Iancu: Au fost suspendate negocierile pentru vânzarea pachetului majoritar de acţiuni

Iancu: Au fost suspendate negocierile pentru vânzarea pachetului majoritar de acţiuni (Imagine: Mediafax Foto)

"În acest moment, din motive corecte şi obiective, recunoscute de toţi, au fost suspendate negocierile pentru vânzarea pachetului majoritar de acţiuni al FC Timişoara SA. Drepturile şi obligaţiile, cât şi puterea decizională revin la forma iniţială, după cum urmează: preşedintele Consiliului de Administraţie şi directorul general, în persoana lui Alexandru Marian Iancu, preia toate prerogativele funcţiilor respective; preşedintele Consiliului Director: Gheorghe Chivorchian; director executiv: Ion Negrei. Se instituie în zilele următoare funcţia de secretar general al FC Timişoara, urmând să fie stabilită persoana respondentă. Pentru prima decadă a lunii decembrie se va convoca Adunarea Generală, având pe ordinea de zi o infuzie de capital din partea acţionarilor, cât şi alte hotărâri pentru bunul mers al clubului", se arată în comunicatul semnat de Marian Iancu.

Omul de afaceri Ovidiu Tender negocia cu Marian Iancu pentru preluarea acţiunilor FC Timişoara printr-o societate pe care o deţine împreună cu Consiliul Judeţean Timiş, Inter Center Service.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici