Iancu: Becali s-a gândit că poate să facă pe purtătorul de cuvânt al coaliţiei loserilor

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, joi, că Gigi Becali este purtătorul de cuvânt al "coaliţiei loserilor", după ce finanţatorul stelist a spus că mai multe echipe se vor alia şi vor contesta o eventuală decizie ca gruparea Rapid să piardă litigiul cu bănăţenii în cazul Varga-Bălan.

30 afișări
Imaginea articolului Iancu: Becali s-a gândit că poate să facă pe purtătorul de cuvânt al coaliţiei loserilor

Iancu: Becali s-a gândit că poate să facă pe purtătorul de cuvânt al coaliţiei loserilor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am văzut că a analizat şapte minute documentele şi şi-a dat seama despre ce este vorba. Cred că a obosit după şapte minute şi nu a mai avut răbdare şi s-a gândit că poate să facă pe purtătorul de cuvânt al noii coaliţii, coaliţia loserilor. O coaliţie înfiinţată de Gigi Becali poate trimite rapid o valiză acolo (n.r. - la comisie) şi apoi ţipă un an la DNA şi spune că premierea nu e mită", a spus Iancu, la Sport.ro.

Marian Iancu susţine că Gigi Becali a fost tot timpul în coaliţiile care au pierdut. "Am auzit şi eu, am văzut. Bine, nu îmi fac mari probleme, pentru că Gigi Becali a ales întotdeauna coaliţiile care au pierdut, nu pe cele câştigătoare. Fapt pentru care găsim şi rezultatul care va fi în final. E clar că noi avem dreptate, iar el a ales greşit. Cu cât sunt mai mulţi, cu atât vor fi mai puternici, aşa cred ei, dar cu atât vor fi mai penibili în final, nu va fi doar un singur penibil, iar pentru noi asta va fi hrana sufletului nostru sau o susţinere a calităţilor noastre", a adăugat Iancu.

Oficialul grupării bănăţene este de părere că Dinamo şi Steaua se consideră mai puternice decât regulamentele interne. "Reacţia vine din spiritul lor de non-conformişti, în sensul că nu acceptă regulile jocului scrise în statute. Asta e Dinamo, asta e Steaua, ei sunt mai presus de regulamente. O să fac şi eu o coaliţie cu DNA-ul împotriva lor şi vom vedea cine are dreptate ca să terminăm cu toate prostiile astea, pentru că din prietenie o dăm în prosteală. Acum o săptămână şi Argăseală, şi Becali spuneau că Timişoara are dreptate, iar acum că suntem noi pe locul doi, iar Rapidul s-a încurcat nu mai are", a menţionat Iancu.

Marian Iancu speră ca din această "coaliţie" să nu facă parte şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir. "M-ar întrista dacă din coaliţia asta ar face parte şi domnul Dumitru Dragomir, dar atunci lucrurile ar fi grave. La cum îl ştiu nu va implica Liga în acest scandal, va aplica regulamentul şi va da dreptate celui care se încadrează în regulamente. Cu cât sunt mai mulţi cu atât vanitatea noastră şi dorinţa noastră de a demonstra că am învăţat în aceşti ani va fi mai mare", a subliniat Iancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici