Iancu, contrazis de Parchet: Sandu, Kassai şi Zambon nu sunt urmăriţi penal

Parchetul Tribunalului Bucureşti infirmă, joi, declaraţiile preşedintelui FC Timişoara, Marian Iancu, potrivit cărora instituţia ar fi început urmărirea penală faţă de Mircea Sandu, Adalbert Kassai şi Caludio Zambon, arătând că în cauză se fac cercetări în faza actelor premergătoare.

12 afișări
Imaginea articolului Iancu, contrazis de Parchet: Sandu, Kassai şi Zambon nu sunt urmăriţi penal

Marian Iancu, preşedintele FC Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

Surse din Parchetul Tribunalului Bucureşti au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că pe rolul instituţiei există o plângere penală înregistrată faţă de cei trei.

Potrivit plângerii, Mircea Sandu, Adalbert Kassai şi Caludio Zambon sunt acuzaţi de fals, uz de fals şi înşelăciune.

Cercetările sunt în faza actelor premergătoare, nefiind începută urmărirea penală faţă de Mircea Sandu, Adalbert Kassai şi Caludio Zambon, potrivit surselor citate. În urma cercetărilor, procurori vor dispune o soluţie.

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, miercuri seară, la Sport.ro, că s-a declanşat urmărirea penală împotriva lui Claudio Zambon "şi a celor care l-au ajutat şi susţinut".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici