Iancu: Întâlnirea cu Şahtior este una istorică pentru Timişoara

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, vineri, că întâlnirea cu Şahtior Doneţk, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, este una istorică pentru gruparea bănăţeană din toate punctele de vedere.

14 afișări
Imaginea articolului Iancu: Întâlnirea cu Şahtior este una istorică pentru Timişoara

Iancu: Întâlnirea cu Şahtior este una istorică pentru Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

"Întâlnirea cu Şahtior este una istorică din toate punctele de vedere. Timişoara nu a jucat niciodată cu o deţinătoare a unui trofeu european, iar acum este foarte puţin timp de când Şahtior a câştigat Cupa UEFA. Totuşi, Timişoara a demonstrat-o în atâtea rânduri că poate face faţă adversarilor puternici. Trebuie să ne gândim că indiferent dacă ne calificăm sau nu, dacă vom învinge sau nu, pentru noi această întâlnire cu deţinătoarea Cupei UEFA reprezintă un pas imens înainte", a spus Iancu la Sport.ro.

Oficialul bănăţenilor a precizat că nu este interesat de reţeta financiară de care ar putea beneficia clubul FC Timişoara în urma întâlnirii cu Şahtior.

"Nici nu m-am gândit şi nici nu mă interesează reţeta financiară a unui asemenea meci. Sunt sigur că lumea va veni în număr mare la stadion, iar propaganda care i se va face acestui oras şi a fotbalului din Timişoara va fi una foarte mare", a adăugat Marian Iancu.

Preşedintele FC Timişoara a menţionat că jucătorii echipei sale nu au nevoie de prime speciale pentru aceste două meciuri cu Şahtior Doneţk: "Să fim serioşi. Ce stimulent să le mai trebuiască jucătorilor când se află în faţa unui asemenea meci? Jucătorii pentru astfel de momente se apucă de fotbal şi doar faptul că întâlneşti un asemenea adversar este o performanţă foarte mare pentru ei. Sunt sigur că vor da totul pe teren pentru a arăta că formează o echipă puternică".

Formaţia FC Timişoara va întâlni echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, care s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Nyon.

Echipa timişoreană va disputa în deplasare prima manşă, programată la 28/29 iulie. Returul va avea loc la 4/5 august, la Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici