Ianis Hagi, dezvăluie care era visul lui de mic copil. Dorinţa i s-ar putea împlini în curând

Ianis Hagi este unul dintre cei mai "urmăriţi" jucători români la ora actuală. Viitorul decarului naţionalei de tineret a României este încă incert, dar Hagi este convins că fiul său nu va mai juca în noul sezon în Liga 1 Betano.

317 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi, dezvăluie care era visul lui de mic copil. Dorinţa i s-ar putea împlini în curând

Ianis Hagi: Visul meu este să joc în campionatul Spaniei

Întrebat unde şi-ar dori să ajungă, Ianis a vorbit despre campionatul în care îşi doreşte să joace, dar şi despre obiectivul său în cariera de fotbalist.

"Nu neapărat toamna asta, dar un vis al meu de mic era să joc în campionatul Spaniei. Dar asta nu înseamnă că dacă voi fi mai mulţumit din altă parte voi refuza. Îmi doresc ca orice alt jucător să ajung în primele 5 campionate din lume şi să mă menţin acolo.

Cred că mulţi dintre noi vor face pasul la cel mai înalt nivel şi o să ne menţinem acolo şi cu naţionala sigur vom avea acelaşi performanţe ca la tineret. Obiectivul meu este acela de a câştiga un trofeu cu naţionala", a spus Ianis Hagi, la Telekom Sport.

Dorinţa lui Ianis ar putea prinde contur. Sevilla este una dintre echipele interesate de tânărul jucător.

"Dacă nu se va întâmpla nimic senzaţional, fiul meu va semna cu Sevilla în următoarele zile. În acest moment, banii nu reprezintă cel mai important lucru. E foarte important să ia decizia cea mai bună pentru viitorul lui fotbalistic", a spus Hagi, citat de Goal Italia (n.red. - luni, 1 iulie), care însă nu anunţă sursa pentru care a vorbit "Regele".

Şi Gică Popescu a confirmat că pe urmele lui Ianis există mai multe echipe, iar plecarea sa în străinătate este iminentă.

"Avem pe masă acum o astfel de ofertă. Mai bună! Mai poate veni una sub, pe care să o alegem, pentru că proiectul sportiv e mai bun! Dacă Ianis o alege pe aceea... Ne gândim la trei oferte! (...) Când se va încheia această perioadă, vă voi spune exact cu ce echipe am negociat. Sunt oferte de la toate nivelurile şi din toate părţile. Este o confirmare a progresului pe care l-a avut de la întoarcerea de la Fiorentina. Sper să fim inspiraţi când punem degetul pe viitoarea destinaţie", a spus Gică Popescu, luni seara, 1 iulie, la DigiSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici