Ianis Hagi, după ce a fost comparat cu Messi: Mă simt onorat să mă aflu printre cei mai buni jucători din lume

Ianis Hagi este 85.7% Messi. Acesta este rezultatul statisticilor realizate de societatea Big Data. Jurnaliştii spanioli au publicat o listă cu jucătorii care se apropie cel mai mult de starul Barcelonei, iar decarul Viitorului a fost inclus în top 3 jucători sub 23 de ani.

1488 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi, după ce a fost comparat cu Messi: Mă simt onorat să mă aflu printre cei mai buni jucători din lume

Ianis Hagi, după ce a fost comparat cu Messi: Mă simt onorat să mă aflu printre cei mai buni jucători din lume

"Chiar am rămas suprins. Mă simt onorat să mă aflu printre cei mai buni jucători din lume şi să fiu în top 3 jucători U23 În acelaşi timp, cred că se vede cât de mult muncim la Academie, cât de mult muncim la Viitorul. Spun asta pentru că, la începutul sezonului, fiecare jucător ştie ce statistici şi ce numere trebuie să atingă pentru a ajunge la un nivel cât mai înalt", a spus decarul Viitorului, pentru Telekom Sport.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani ar putea pleca în această vară din România. Cel mai probabil ultimul meci al lui Ianis în culorile clubului patronat şi pregătit de tatăl său, Hagi, va fi pe 25 mai, finala Cupei României, în faţa celor de la Astra Giurgiu. Ianis Hagi este evaluat la 3,5 milioane de euro.

"Sincer să fiu, da, am avut ţelul de a atinge 30 de reuşite personale, pase de gol şi goluri. Şi cred că am undeva la 20 şi ceva, cu tot cu Europa League, Cupă şi campionat. Nu am ajuns la statisticile pe care mi le-am dorit, dar pe numere, vorbind după raportul Instat, ce am primit la sfârşitul sezonului, chiar stau destul de bine. Şi mi-am atins numerele pe care mi le-a dat staff-ul tehnic la începutul sezonului", a mai declarat Ianis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici