Ilie Năstase, la a patra nuntă. Fostul tenisman şi Brigitte Sfăt şi-au depus actele de căsătorie

Fostul tenisman Ilie Năstase şi iubita sa Brigitte Sfăt şi-au depus actele de căsătorie la Serviciul de Stare Civilă de la Direcţia de Evidenţa Persoanelor Timişoara.

722 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase, la a patra nuntă. Fostul tenisman şi Brigitte Sfăt şi-au depus actele de căsătorie

Ilie Năstase (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Directorul Direcţiei de Evidenţa Persoanelor Timişoara, Vasile Tărciatu, a declarat, marţi, că fostul tenisman Ilie Năstase şi iubita acestuia, Brigitte Sfăt, şi-au depus actele în vederea căsătoriei, la Timişoara.

"Ei au depus actele în 24 mai. Noi avem obligaţia să facem publicaţia căsătoriei. Dacă este făcută publicaţia, înseamnă că în zece zile se pot căsători, dar am înţeles că n-au fixat data. Trebuie doar să nu fie mai devreme de zece zile şi să nu expire certificatele medicale. Oricum, dacă expiră certificatele, pot aduce altele. Au ales Timişoara (pentru a-şi depune actele - n.r.), dar mai nou, potrivit Codului Civil, se pot căsători şi în altă parte, în ţară. Cred că motivul pentru care au ales Timişoara este legat de viitoarea soţie a domnului Ilie Năstase, mă gândesc că ea are familia aici", a afirmat Tărciatu.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt formează un cuplu din anul 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi. Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt are doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici