Ilie Năstase, operat de hernie inghinală

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a fost operat, miercuri, într-un spital privat din Capitală, pentru o hernie inghinală, au declarat agenţiei MEDIAFAX, surse medicale.

1683 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase, operat de hernie inghinală

Ilie Năstase, operat de hernie inghinală (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Starea lui este foarte bună. Era o hernie inghinală minoră", au explicat medicii.

Ilie Năstase a fost internat, marţi, la spitalul privat.

Ulterior, fostul jucător de tenis a fost supus intervenţiei chirurgicale.

Hernia inghinală este o afecţiune în care organele intra-abdominale sau o parte a intestinului subţire apar la suprafaţa peretelui abdominal, sub piele, printr-o zonă slabă a muşchilor abdominali.

Acest tip de hernie apare în zona inghinală, respectiv între abdomen şi coapse.

O hernie inghinală apare ca o umflatură pe una sau pe ambele părţi ale abdomenului. Ea poate apărea în orice moment din copilărie până la maturitate şi este mult mai frecventă la bărbaţi decât femei.

Tratamentul herniei este exclusiv chirurgical, aceasta nevindecându-se "de la sine", ci, din contră, având o creştere progresivă în timp cu apariţia de complicaţii. Operaţia se poate face clasic sau laparoscopic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici