În ce condiţii pleacă Steaua din Ghencea. Ce spune Gigi Becali despre „templul fotbalului” şi cei 50.000 de stelişti

Patronul steliştilor spune că echipa sa va juca în continuare pe actualul stadion, dar că la meciurile din cupele europene când vor veni 50.000 de suporteri s-ar putea să joace pe noul Stadion Naţional.

41 afișări
Imaginea articolului În ce condiţii pleacă Steaua din Ghencea. Ce spune Gigi Becali despre „templul fotbalului” şi cei 50.000 de stelişti

În ce condiţii pleacă Steaua din Ghencea. Ce spune Gigi Becali despre „templul fotbalului” şi cei 50.000 de stelişti (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Steaua nu pleacă din Ghencea, pentru că aici este templul fotbalului românesc. Cum să plecăm de aici şi să jucăm în altă parte?" a spus, pentru Gândul, Becali.

Acesta recunoaşte că, totuşi, este posibil ca unele meciuri să fie jucate pe "Naţional Arena".

"Poate că doar atunci când o să jucăm meciuri în cupele europene şi o să vrem să avem 50.000 de suporteri în tribune, să jucăm pe noul stadion, dar numai atunci. În restul timpului Steaua o să joace în Ghencea, chiar dacă nu am avut întotdeauan relaţii bune cu cei care sunt proprietarii stadionului. Am trecut eu peste probleme mai mari, o să trec şi peste astea", a declarat Gigi Becali.

Citeşte mai multe despre plecarea Stelei din Ghencea pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici