Incident grav la finalul meciului AC Milan cu Bologna: Un suporter a fost înjunghiat. De la ce a pornit conflictul din galerie

Un fan al echipei AC Milan a fost dus în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat cu un cuţit de un alt suporter al milanezilor. Incidentul a avut loc la finalul meciului cu Bologna, din deplasare, de duminică seară.

289 afișări
Imaginea articolului Incident grav la finalul meciului AC Milan cu Bologna: Un suporter a fost înjunghiat. De la ce a pornit conflictul din galerie

Incident grav la finalul meciului AC Milan cu Bologna. Un suporter al echipei AC Milan a fost înjunghiat

Din informaţiile apărute în presa din Italia, totul a început de pe stadion, după fluierul final al partidei. Jucătorii lui AC Milan au mers să-i salute pe fani, cărora le-au aruncat o parte din echipamentul de joc. Suporterul înjunghiat a prins şortul unuia dintre favoriţii săi.

La ieşirea de pe arenă, un alt fan al lui AC Milan a încercat să îi ia suvenirul colegului de galerie şi l-a înjunghiat, după ce între cei doi a izbucnit un conflict. Starea victimei este gravă, în acest moment fiind în îngrjirea atentă a medicilor.

Partida s-a terminat cu victoria Milanului, scor 3-2. Pentru oaspeţi au marcat Krzysztof Piatek (min. 15), Theo Hernandez (min. 32) şi Giacomo Bonaventura (min. 46), în timp ce pentru gazde au punctat Theo Hernandez (min. 40; autogol) şi Nicola Sansone (min. 84).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici