Înotătorul Robert Glinţă, medalie de argint la Campionatul European de nataţie

  • Sportivul de 24 de ani a cucerit medalia de argint în proba de 50 de metri spate.
  • Competiţia are loc în Ungaria, la Budapesta.
115 afișări
Imaginea articolului Înotătorul Robert Glinţă, medalie de argint la Campionatul European de nataţie

Înotătorul Robert Glinţă medalie de argint la Campionatul European de nataţie

În finală, Robert Glinţă, elevul antrenorului Mugur Tomescu, a terminat cursa cu timpul de 24,42 secunde, cu 00,15 secunde mai bun decât în semifinala de luni. Robert Glinţă a fost depăşit în finala de la Budapesta doar de către rusul Kliment Kolesnikov (Rusia), cu timpul de 23.80 secunde, adjudecându-şi medalia de argint.

Este a doua medalie pentru Robert la o ediţie a Campionatului European de seniori, după argintul de la Glasgow, din 2018, tot în proba de 50 m spate.
La Europenele în bazin scurt, sportivul de la CS Dinamo are două medalii de bronz, la 100 m spate, la ediţiile de la Copenhaga (2017) şi Glasgow (2019).

La aceaşi competiţie, înotătorul român David Popovici s-a calificat marţi seara în finala probei de 100 m liber, cu timpul de 48,28 secunde.

Tot marţi, în serii, sportivul pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu a reuşit să îndeplinească baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu timpul de 40,30 secunde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici