Înregistrarea video în care apărea un lup în Satul olimpic de la Soci este un trucaj - FOTO, VIDEO

Înregistrarea video postată de sportiva americană Kate Hansen pe o reţea de socializare, în care apărea un lup pe culoarul hotelului în care este cazată componenta delegaţiei olimpice a SUA, a fost un trucaj pus la cale de celebrul prezentator TV Jimmy Kimmel.

126 afișări
Imaginea articolului Înregistrarea video în care apărea un lup în Satul olimpic de la Soci este un trucaj - FOTO, VIDEO

Înregistrarea video în care apărea un lup în Satul olimpic de la Soci este un trucaj (Imagine: Captură video)

Kimmel a precizat, joi, în timpul emisiunii sale zilnice de la ABC, că filmuleţul respectiv a fost un trucaj. Prezentatorul a dialogat în direct cu Kate Hansen, care a confirmat că a fost o farsă.

Jimmy Kimmel a explicat că Hansen i-a trimis fotografii cu culoarul hotelului şi că acel coridor a fost reprodus într-un studio din Los Angeles. Kimmel a arătat studioul în care s-au înregistrat imaginile, precum şi lupul folosit, un animal numit Rugby, dresat pentru a apărea în filme.

Kate Hansen, sportivă care a ocupat locul 10 în proba de sanie la Jocurile Olimpice de la Soci, a postat, joi, pe Twitter, mesajul: "Un lup pe coridorul meu?" şi o înregistrate video de 18 secunde. În imagini se vedea un animal ce părea a fi un lup care se plimba liniştit pe culoarul hotelului.

De la sosirea lor la Soci, sportivii şi jurnaliştii s-a plâns pe reţelele de socializare de problemele întâlnite în spaţiile de cazare din staţiunea rusă ce găzduieşte Jocurile Olimpice de iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici