Interdicţie pentru 25 de suporteri gazdă şi 8 oaspeţi la meciul FCSB - Oţelul Galaţi

Partida de fotbal dintre echipele FCSB şi SC Oţelul Galaţi, în cadrul Super Ligii, are loc duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Capitală. 25 de suporteri gazdă şi 8 suporteri oaspeţi sunt interzişi la meciuri, iar încercarea lor de a intra în stadion este considerată infracţiune.

341 afișări
Imaginea articolului Interdicţie pentru 25 de suporteri gazdă şi 8 oaspeţi la meciul FCSB - Oţelul Galaţi

Interdicţie pentru 25 de suporteri gazdă şi 8 oaspeţi la meciul FCSB - Oţelul Galaţi

Pentru desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă publică a meciului, Jandarmeria Capitalei anunţă că va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la şi de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 19.00, doar pe baza biletelor sau invitaţiilor puse la dispoziţie de organizator.

Accesul suporterilor echipei FCSB în complexul sportiv se va face prin bd. Basarabia şi str. Maior Ion Coravu, în timp ce accesul suporterilor echipei SC Oţelul Galaţi se va face prin bd. Pierre de Coubertin.

De asemenea, accesul suporterilor se va realiza sub îndrumarea forţelor de ordine, după controlul făcut de către Jandarmerie şi societatea specializată de protecţie şi pază.

25 de suporteri gazdă şi 8 suporteri oaspeţi se află sub interdicţia participării la meciurile de fotbal, sens în care posibila lor încercare de a intra în incinta arenei sportive constituie infracţiune.

Pentru acest meci de fotbal vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor şi persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât şi a altor obiecte interzise.

Jandarmeria Capitalei le recomandă spectatorilor să sosească devreme pentru a evita aglomeraţia la intrare, să manifeste răbdare şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine, în cazul faptelor antisociale, să ceară sprijinul autorităţilor, părinţii să supravegheze cu atenţie copiii.

Spectatorii sunt obligaţi să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, iar nerespectarea acestora poate atrage sancţiuni conform Legii nr. 4/2008.

În spiritul fair-play-ului, jandarmii vor supraveghea comportamentul spectatorilor atât în exteriorul, cât şi în interiorul stadionului, utilizând inclusiv înregistrări video pentru identificarea celor care săvârşesc fapte antisociale. Interzisă este aducerea în stadion a băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice sau a altor obiecte periculoase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici