Internaţionalul român Vasile Mogoş a rămas pe drumuri. Echipa lui, Chievo Verona, a fost exclusă din Serie B

  • Vasluianul Vasile Mogoş, 28 de ani, era om de bază la trupa din Chievo.
  • Mogoş a evoluat în 36 de meciuri sezonul trecut, marcând de 4 ori.
  • Fundaşul dreapta a fost titular în ultmul joc oficial al naţionalei României.
243 afișări
Imaginea articolului Internaţionalul român Vasile Mogoş a rămas pe drumuri. Echipa lui, Chievo Verona, a fost exclusă din Serie B

Vasile Mogoş, în tricoul naţionalei Sursafoto: Mediafax/Alexandru Dobre

Consiliul Federaţiei Italiene de Fotbal a oficializat azi excluderea echipei Chievo din Serie B, încheind astfel brusc povestea trupei din Verona, care a durat 20 de ani, de la promovarea în Serie A petrecută în 2001 şi până la calificarea în turul trei preliminar al Liga Campionilor.

Măsura îl afectează direct pe românul Vasile Mogoş, care va fi nevoit să plece la altă formaţie. Mogoş este socotit un element important în naţionala României, fiind convocat cu regularitate de către selecţionerul Mirel Rădoi.

Pe 31 martie, vasluianul Vasile Mogoş a evoluat 90 de minute în partida Armenia - România 3-2, din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022. A fost ultimul joc oficial al tricolorilor.

În plan sportiv, Chievo n-a avut probleme cu rămânerea în Serie B. S-a clasat pe locul 8 în sezonul regular (38 de partide), reuşind să acceadă în play-off-ul de promovare în Serie A, unde a fost învinsă de Venezia.

La Chievo, problemele au fost de ordin financiar. Clubul datora sume importante, iar federaţia i-a decis excluderea. Chievo a anunţat că va face recurs împotriva deciziei.

Din motive asemănătoare, echipele Casertana, Novara, Carpi, Paganese şi Sambenedettese au fost excluse din Serie C.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici