Ioan Andone: Eu sunt vinovat pentru înfrângere, s-au făcut greşeli puerile în apărare

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, şi-a asumat întreaga resposabilitate pentru eşecul din meciul cu Universitatea Cluj, scor 3-4, însă a criticat dur prestaţia jucătorilor din apărare, apreciind că aceştia au făcut greşeli puerile şi că, din păcate, nu are soluţii pentru a îndrepta situaţia.

16 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone: Eu sunt vinovat pentru înfrângere, s-au făcut greşeli puerile în apărare

Ioan Andone: Eu sunt vinovat pentru înfrângere, s-au făcut greşeli puerile în apărare (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Tot spuneam că ne dorim să marcăm mai mult ca adversarii, însă astăzi am găsit un adversar care a marcat mai mult decât noi. Cred că o să mă îmbolnăvesc, pentru că avem aceleaşi probleme în apărare. Nici nu am pe cine să schimb şi nici nu pot să spun că este de vină Andrei Cristea că stă pe bancă. Numeric avem mulţi jucători în apărare, însă cu valoarea stăm prost. Revenisem foarte bine după ce ne-au marcat un gol, chiar am avut ocazia să mărim avantajul, nu am făcut-o, iar clujenii au întors din nou rezultatul. La asemenea meciuri, antrenorul este întotdeauna vinovat. Sunt vinovat că nu am reuşit să-i fac pe jucători să înţeleagă că după ce marchezi şase goluri în deplasare, trebuie să te concentrezi foarte mult la meciul de acasă", a spus Andone, care a adăugat că are la dispoziţie două săptămâni în care să analizeze toate problemele echipei.

Tehnicianul a adăugat că jucătorii din apărare au făcut greşeli puerile şi că, în opinia sa, cel mai bun fundaş al echipei este Gabriel Torje, care joacă pe postul de mijlocaş. "Am luat multe goluri de la trei dintre echipele promovate, păi atunci ce facem cu Steaau sau cu Timişoara? Greşelile sunt puerile, sunt nişte greşeli de copii. Nici nu ştiu ce soluţii să mai găsesc în apărare, îl am pe Torje, care este cel mai bun fundaş dreapta, însă el este mijlocaş, nu pot să-mi bat joc de el. Este în mare formă şi trebuie să-l ajut. Cred că este cel mai bun mijlocaş dreapta din ţară. Îi felicit pe clujeni, pentru că au fost mai buni ca noi, şi nu încerc să găsesc nicio scuză pentru înfrângerea de astăzi", a mai spus Andone.

Antrenorul dinamovist a adăugat că echipa sa nu se poate considera încă o candidată la titlu: "Eu am spus tot timpul că nu suntem o echipă candidată la titlu, mai întâi trebuie să ne rezolvăm problemele, să vedem pe ce loc terminăm după tur şi de-abia după aceea putem spune dacă suntem sau nu candidaţi".

Andone s-a arătat nemulţumit şi de faptul că fanii i-au huiduit pe Marius Niculae şi Scarlatache. "Avem o problemă şi cu suporterii, chiar nu înţeleg de ce i-au huiduit pe Marius Niculae şi pe Scarlatache. Amândoi sunt jucători care au muncit pentru echipa asta şi chiar dacă au evoluat mai slab, nu înseamnă că merită un asemenea tratament", a spus tehnicianul.

Referitor la atacantul Claudiu Niculescu, fost component al formaţiei Dinamo, care astăzi a marcat două goluri pentru Universitatea Cluj, Andone a spus: "Am destui jucători ca şi Claudiu Niculescu, jucătorii mei chiar îl cunosc foarte bine, le-am spus ce trebuie să facă, ştiau şi ei şi tot l-au lăsat. Dinamo înseamnă foarte mult pentru Niculescu şi el cu siguranţă se va întoarce aici. Nu mi-au plăcut că au fost suspiciuni înainte de meci în legătură cu jocul lui. Astea sunt nişte mizerii prin care nu trebuie să trecem".

Ioan Andone a comentat şi situaţia lui Andrei Cristea, care la finalul meciului a fost nemulţumit că nu a intrat pe teren. "Nu ştiu dacă Andrei Cristea va pleca până la urmă, aş fi vrut să-l folosesc astăzi. Mi-ar plăcea ca el să rămână şi să se bată pentru titlul de golgheter, pentru că are valoare şi poate", a spus antrenorul dinamovist.

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (3-2), de formaţia Universitatea Cluj, într-un meci din cadrul etapei a VI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici