Ioan Andone: Mâine se vor lua decizii administrative. Eu ştiu că mi-am făcut treaba cu onestitate

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marţi seară, după remiza din meciul cu Galatasaray Istanbul, scor 1-1, că miercuri se vor lua decizii administrative în ceea ce priveşte viitorul său la campioana României.

473 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone: Mâine se vor lua decizii administrative. Eu ştiu că mi-am făcut treaba cu onestitate

Ioan Andone (Imagine: Thomas Campean/Arhiva Mediafax Foto)

"Încă nu putem vorbi de primăvara europeană. Băieţii au fost admirabili în nişte condiţii cum nu am văzut niciodată. Am avut puţine faze ofensive, dar le-am dus bine. Ştiam că Aguirregaray nu e pregătit sută la sută. Ştiam că vom suferi, dar cu puţină atenţie puteam să ne întoarcem cu trei puncte. Vroiam mai mult, dar sunt mulţumit de rezultat pentru că Galatasaray a dominat jocul, cred că a avut posesie de 75 la sută. Felgueiras a fost excepţional, când e în zi bună greu îi dai gol. Mâine se vor lua decizii administrative. Eu ştiu că mi-am făcut treaba cu onestitate", a spus Andone la DolceSport.

Într-o altă intervenţie la DigiSport, Andone a fost întrebat dacă remiza cu Galatasaray îl salvează, iar tehnicianul a răspuns: "Dar nu mă înec. De unde să mă salveze? Sănătate să am, altceva nu-mi trebuie. Sigur, probabil am un înlocuitor, dar eu îmi fac treaba. Eu am oferte, dar am transmis că sunt un antrenor sub contract".

Pe de altă parte, preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că este mulţumit de rezultat, dar a precizat că dacă jucătorii erau puţin mai atenţi ar fi putut obţine o victorie.

"După terenul impropriu pe care s-a jucat şi după cum au luptat băieţii meritam să câştigăm. Cu toate acestea sunt mulţumit de rezultat. Cu puţină atenţie am fi putut să nu primim gol, dar de dat era greu să o mai facem după ce am rămas în inferioritate. Mă gândesc la partida viitoare de campionat, dar nu pot să neg că nu mă gândesc şi la primăvara Ligii Campionilor. Avem şanse de calificare, dar trebuie să muncim. Nu vreau să vorbesc acum despre Ioan Andone, trebuie să ne bucurăm de punctul obţinut. Cred că e mai bine că Manchester a întors rezultatul cu Braga, pentru că englezii erau deja pe primul loc. Ştiu deja două posturi pe care trebuie să ne întărim, dar cel mai mult aşteptăm revenirile juctorilor accidentaţi", a spus Mureşan.

Campioana României, CFR Cluj, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, marţi, în deplasare, în compania echipei turce Galatasaray Istanbul, contând pentru etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor, în care ardelenii au acumulat patru puncte. Clujenii au deschis scorul prin autogolul lui Nounkeu din minutul 19, turcii reuşind egalarea prin Burak Yilmaz, în minutul 77.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici