Ioan Ovidiu Sabău: Anderlecht a obţinut un punct norocos, şansele noastre s-au diminuat

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, joi, că echipa Anderlecht Bruxelles a obţinut un punct norocos în meciul cu FC Timişoara, din Liga Europa, şi că formaţia sa şi-a diminuat şansele de calificare în primăvara europeană.

20 afișări
Imaginea articolului Ioan Ovidiu Sabău: Anderlecht a obţinut un punct norocos, şansele noastre s-au diminuat

Ioan Ovidiu Sabău: Anderlecht a obţinut un punct norocos, şansele noastre s-au diminuat (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Mi-a plăcut prima repriză, modul în care am abordat jocul, am avut iniţiativă, ritm, ocazii de a marca. Prima repriză mi-a plăcut cap-coadă şi ne-a aparţinut. A doua a fost mai echilibrată, cu puţine ocazii de gol. În vestiar am simţit voinţa jucătorilor şi ambiţia de a câştiga, erau supăraţi şi afectaţi că nu au reuşit să învingă. Au fost probleme la mijlocul terenului, jucătorii au cedat fizic, în unele momente echipa a fost ruptă în două. Este un punct norocos pentru Anderlecht, la ocaziile create ar fi trebuit să câştigăm", a spus Sabău.

Tehnicianul a menţionat că pentru FC Timişoara s-au diminuat şansele de a se califica în primăvara europeană. "Avem însă şanse matematice, ne vom pregăti, pentru că suntem jucători profesionişti", a adăugat antrenorul.

Întrebat dacă apreciază că, la finalul meciului, fluierăturile suporterilor timişoreni îi erau adresate, Sabău a spus: "Nu cred că m-au contestat pe mine, ci poate pe jucători, poate jocul, rezultatul. Mai puţin pe mine".

Antrenorul echipei timişorene a adăugat că după meciul cu CFR Cluj, din etapa următoare, va analiza motivele pentru care formaţia sa nu marchează goluri, deşi îşi crează ocazii.

Formaţia FC Timişoara a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, joi, pe teren propriu, cu formaţia Anderlecht Bruxelles, în etapa a III-a a grupei A a Ligii Europa.

În primele două etape, FC Timişoara a înregistrat o remiză, scor 0-0, cu Ajax Amsterdam, în deplasare, şi o înfrângere, scor 0-3, cu Dinamo Zagreb, pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici