Ionuţ Badea, noul antrenor al echipei Internaţional Curtea de Argeş

Patronul echipei Internaţional Curtea de Argeş, Benone Lazăr, a decis să-l demită pe antrenorul Ştefan Stoica şi să-l înlocuiască cu tehnicianul Ionuţ Badea, care a pregătit în turul de campionat formaţia FC Argeş, din Liga a II-a.

75 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea, noul antrenor al echipei Internaţional Curtea de Argeş

Ionuţ Badea, noul antrenor al echipei Internaţional Curtea de Argeş (Imagine: Mediafax Foto)

"Am semnat aseară (n.r. - miercuri seară) contractul cu Internaţional Curtea de Argeş, dar voi putea spune mai multe despre condiţiile venirii mele aici după ce vom pune la punct toate detaliile", a declarat Badea.

"Antrenorul Ionuţ Badea avea nişte clauze în contract prin care putea pleca la altă echipă şi se pare că a semnat pentru Internaţional Curtea de Argeş. Deocamdată nu pot spune mai multe, deoarece încă n-am discutat cu el", a precizat Andrei Penescu, preşedintele clubului FC Argeş.

Badea va fi ajutat la Curtea de Argeş de secundul Dragoş Radu, de preparatorul fizic Luigi Maioni, de antrenorul cu portarii Vasile Stan şi de psihologul Petruţa Coman.

Internaţional Curtea de Argeş a terminat turul de campionat pe locul 15, cu 16 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici