Irina Bara a învins-o pe Andreea Mitu în finala ITF de la Heraklion

Irina Bara (190 WTA) s-a impus duminică în finala turneului de tenis feminin ITF W25 de la Heraklion, Grecia, învingând cu 6-2, 6-1 pe Andreea Mitu (280 WTA). În ciuda faptului că a câştigat cele 25 puncte puse în joc, Bara a căzut un loc în clasament.

152 afișări
Imaginea articolului Irina Bara a învins-o pe Andreea Mitu în finala ITF de la Heraklion

Irina Bara a învins-o pe Andreea Mitu în finala ITF de la Heraklion

În semifinală, Bara, a doua favorită, a învins o altă româncă, pe Anca Alexia Todoni, favorita numărul 4. În schimb, Andreea Mitu a trecut de favorita principală, franceza Diane Parry.

În finala de duminică, Irina Bara a câştigat categoric, dar în ciuda scorului, a avut parte de o opoziţie acerbă, fapt arătat şi de durata meciului de aproape 90 de minute.

În competiţie a mai fost prezentă şi Ilinca Amariei (364 WTA), care a fost eliminată în turul 2 de Andreea Mitu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici