Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Challanger de la Iaşi

Irina Begu (31 WTA), favorita principală a turneului Challanger găzduit săptămâna aceasta de Iaşi, s-a calificat joi, fără emoţii, în turul trei al competiţiei. Ea a învins în optimile de finală pe maghiara Reka-Luca Jani (167 WTA).

167 afișări
Imaginea articolului Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Challanger de la Iaşi

Irina Begu s-a impus într-o oră şi jumătate cu scorul de 6-3, 6-1, după ce partida a fost întreruptă la începutul primului set, din cauza vremii nefavorabile.

În sferturile de finală o va întâlni pe elveţianca Jil Teichmann (124 WTA). Tot în sferturile de finală s-a calificat şi Ana Bogdan, care se va confrunta din postura de favorită numărul 2, cu o altă elveţiancă, Simona Waltert (131 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici