Iulian Rădulescu, antrenorul care a descoperit mai mulţi voleibalişti de valoare, a murit

Unul dintre cei mai importanţi antrenori din voleiul românesc, Iulian Rădulescu, tehnician care a descoperit şi promovat mai mulţi jucători de valoare, a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 61 de ani.

401 afișări
Imaginea articolului Iulian Rădulescu, antrenorul care a descoperit mai mulţi voleibalişti de valoare, a murit

Iulian Rădulescu (Imagine: captură reporterntv.ro)

Tehnicianul a obţinut de-a lungul carierei 18 titluri naţionale la nivel juvenil - cinci titluri la Constanţa, cu CVM Tomis, şi 13 cu CSS Tulcea.

De numele lui Rădulescu se leagă descoperirea multor jucători de valoare: Ionuţ Harbuz, Marian Pavel, Alexandru Halchin, Adrian Costache, Mihai Dumitrache, Marius Dascălu. Ultimii jucători promovaţi la echipa de seniori sunt actualii componenţi ai campioanei CVM Tomis Constanţa, Adrian Aciobăniţei, Mihai Tarţa, Alexandru Zahar şi Robert Vologa.

Iulian Rădulescu reuşise să obţină trei titluri naţionale în ultimul sezon cu CVM Tomis în competiţiile rezervate juniorilor, cadeţilor şi speranţelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici