Iuliu Mureşan: În scurt timp o să arătăm ca şi generalii după război, cu zece medalii la gât

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, duminică, după câştigarea Supercupei României în faţa formaţiei Unirea Urziceni, scor 4-2 după loviturile de departajare, că "în scurt timp o să arătăm ca şi generalii după război, cu zece medalii la gât".

16 afișări
Imaginea articolului Iuliu Mureşan: În scurt timp o să arătăm ca şi generalii după război, cu zece medalii la gât

Iuliu Mureşan: În scurt timp o să arătăm ca şi generalii după război, cu zece medalii la gât (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Trebuia să marchez eu? Au avut cinci penaltiuri, trebuiau să marcheze. Ei trebuie să se uite că în prima repriză nu au jucat nimic, noi am controlat total, ei au înscris doar printr-un autogol. Restul sunt poveşti de frustrat. Îmi pare rău, nu vreau să-l jignesc pe Mihai Stoica, dar aşa se comportă. Cred că în scurt timp o să arătăm ca şi generalii după război, cu zece medalii la gât. Aşa se comportă cei care nu ştiu să piardă şi nu-şi văd propriile greşeli. Ei la fiecare fază comentează şi acuză arbitrajul. Chiar am văzut la tribuna VIP un tip care cred că e oficial al Unirii, iar la fiecare fază se uita la televizor şi urla, acuza arbitrajul. I-am explicat că aici e la Cluj, nu la Urziceni şi e într-o tribună VIP cochetă, printre cele mai frumoase din ţară. În fotbal nu există amiciţii între echipe, nu e normal să fie aşa", a spus Mureşan.

Oficialul ardelenilor consideră că mentalitatea în fotbalul românesc se va schimba dacă vor mai pleca câţiva oameni: "Mai trebuie să iasă câţiva oameni din fotbal ca să se schimbe mentalitatea. Sper ca Dumitru Dragomir să aplice acea lege legată de declaraţiile oamenilor din fotbal. Nu ştiu dacă Kone a plecat de la stadion, nu avea de ce să fie supărat. Alţii trebuie să ia modelul CFR. Noile achiziţii au jucat foarte bine, chiar mi-au plăcut. Kivuvu a arătat că are calităţi, tocmai de aceea nu sunt supărat pe el. Aţi văzut că şi spectatorii l-au aplaudat. Sunt mulţumit de toată echipa. Au atitudine şi spirit de luptători. Mentalitatea noastră cred că se aseamănă cu cea a steliştilor în 1986. Ştim să jucăm ca o campioană".

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, duminică seară, la Sport.ro, că rezultatul din Supercupa României, câştigată de CFR Cluj la loviturile de departajare, a fost decis de centralul Marius Avram şi a precizat că este posibil să părăsească fotbalul românesc.

Echipa CFR Cluj a câştigat Supercupa României, după ce a învins, duminică, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, cu scorul de 4-2 (2-2, 1-1, 1-0) după loviturile de departajare, formaţia Unirea Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici