Jarno Trulli şi Heikki Kovalainen, piloţii echipei de Formula 1 Lotus pentru sezonul viitor

Italianul Jarno Trulli şi finlandezul Heikki Kovalainen vor fi piloţii echipei Lotus pentru sezonul 2010 al Formulei 1, conform anunţului de luni de la Kuala Lumpur.

16 afișări
Imaginea articolului Jarno Trulli şi Heikki Kovalainen, piloţii echipei de Formula 1 Lotus pentru sezonul viitor

Jarno Trulli, Heikki Kovalainen şi Fairuz Fauzi, piloţii echipei Lotus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fairuz Fauzi, din Malaysia, a fost desemnat cel de-al treilea pilot.

În vârstă de 35 de ani, Trulli a pilotat pentru Toyota în ultimele cinci sezoane. El a câştigat în 2004 Grand Prix-ul de la Monte Carlo. Italianul a debutat în Formula 1 în 1997.

Kovalainen, în vârstă de 28 de ani, a evoluat în acest sezon la McLaren, de unde a plecat după ce a fost adus campionul mondial Jenson Button. El a disputat 52 de Grand Prix-uri, reuşind să se impună la cel al Ungariei din 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici