Jean Todt nu pleacă de la Ferrari

Directorul general al echipei Ferrari, Jean Todt, a dezminţit informaţiile potrivit cărora ar dori să plece de la scuderia italiană, pe care o conduce din 1993, informează site-ul f1-live.com.

1 afișare
Imaginea articolului Jean Todt nu pleacă de la Ferrari

Jean Todt nu pleacă de la Ferrari

Jean Todt a dorit să pună capăt speculaţiilor privind înrăutăţirea relaţiilor sale cu preşedintele Ferrari, Luca di Montezemolo. De asemenea, s-a speculat că fostul director de la Ferrari, Ross Brawn, ar fi ajuns deja la un acord privind revenirea la Maranello în 2008, dar numai cu condiţia ca Todt să plece.

"Nu renunţ, pentru că eu m-am dedicat în întregime echipei Ferrari. L-am pierdut pe Michael Schumacher, pe Ross Brawn şi pe Rory Byrne, pe toţi în acelaşi timp, deci perioada de tranziţie a fost deja traumatică pentru noi. Oricum, eu nu am un termen limită în contractul meu. Când vom decide că perioada de tranziţie se va încheia, atunci voi renunţa la funcţie", a spus francezul în vârstă de 61 de ani pentru cotidianul Corriere dello Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici