Jesualdo Ferreira: Săpunaru s-a integrat foarte bine

Tehnicianul echipei FC Porto, Jesualdo Ferreira, a declarat că fundaşul Cristian Săpunaru, achiziţionat recent, s-a integrat foarte bine la formaţia portugheză, deoarece făcuse pregătire şi la Rapid în această vară, informează O Jogo.

15 afișări
Imaginea articolului Jesualdo Ferreira: Săpunaru s-a integrat foarte bine

Jesualdo Ferreira: Săpunaru s-a integrat foarte bine (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Săpunaru a venit şi s-a integrat foarte bine, pentru că se pregătise şi la Rapid", a spus Ferreira.

O Jogo notează că, deşi presa a scris lucruri frumoase despre evoluţiile lui Săpunaru la FC Porto, fotbalistul român inspiră "o oarecare neîncredere".

Cristian Săpunau a fost titular la FC Porto în meciul amical cu VfL Bochum, scor 1-1, disputat duminică. El a mai jucat într-un meci amical cu PAOK Salonic, scor 1-0, şi într-o partidă cu Hanovra, scor 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici