Jim Courier, fost lider mondial: Unicul obiectiv al Serenei Williams este un titlu de Mare Şlem

În căutarea titlului de Grand Slam cu numărul 24, Serena Williams (38 de ani) a intrat într-un vârtej care a consumat-o fizic şi psihic.

135 afișări
Imaginea articolului Jim Courier, fost lider mondial: Unicul obiectiv al Serenei Williams este un titlu de Mare Şlem

Jim Courier, fost lider mondial: Unicul obiectiv al Serenei Williams este un titlu de Mare Şlem

Situată pe locul 8 WTA, mezina familiei Williams a pus punct unui sezon în care a pierdut finala de la Wimbledon în faţa Simonei Halep, dar şi ultimul act de la US Open, meci în care s-a înclinat în faţa Biancăi Andreescu. Zdrobită mental şi după cele două finale de GS pierdute în 2018, jucătoarea din Statele Unite nu mai găseşte resurse fizice pentru a mai intra pe teren şi în final de an, iar Jim Courier, fostul lider mondial, a dezvăluit intenţiile Serenei. "Unicul obiectiv care o mai interesează pe Serena este un titlu de Grand Slam", a spus americanul.

Courier a întărit astfel declaraţia acordată, la Tennis Channel, de Lindsay Davenport, cea care pistonase pe ideea potrivit căreia Williams a jucat ultimul meci din 2019 în finala cu Bianca Andreescu. Cvintuplă câştigătoare la Turneul Campioanelor, Serena Williams se pare că va rata astfel competiţia de la Shenzhen (28 octombrie - 3 noiembrie), turneu la care americanca e ca şi calificată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici