JOCURILE OLIMPICE 2012: Ana Maria Brânză are un talisman norocos pentru competiţie "Sper să mă ajute prezenţa mamei la Olimpiadă"

Vicecampioana olimpică Ana Maria Brânză a declarat, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă, înaintea plecării spre Londra, că speră ca prezenţa mamei sale în tribună la Jocurile Olimpice să o ajute şi să îşi îndeplinească obiectivul.

354 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Ana Maria Brânză are un talisman norocos pentru competiţie "Sper să mă ajute prezenţa mamei la Olimpiadă"

JOCURILE OLIMPICE 2012: Ana Maria Brânză are un talisman norocos pentru competiţie "Sper să mă ajute prezenţa mamei la Olimpiadă" (Imagine: Răzvan Chirita / MediafaxFoto)

"Nu am emoţii momentan, probabil vor apărea acolo. Am dormit azi-noapte, poate înainte de a intra în competiţie o să am câteva gânduri dar până atunci mai este destul. Prezenţa mamei la Londra sper să mă ajute. E prima oară când vine să mă vadă la Olimpiadă. Eu ştiu ce am de făcut în sala de scrimă, ea mă va susţine din tribună. Sper ca la final să ne bucurăm împreună", a Ana Maria Brânză.

Reprezentanta României în concursul de spadă a afirmat că la Londra se va vedea dacă sportivii au muncit bine în cei patru ani de la ultima ediţie a Jocurilor Olimpice. "Nu vreau să dau pronosticuri referitor la numărul medaliilor cu care ne vom întoarce. Important e că am muncit în toată perioada asta, acum o să vedem dacă am muncit şi bine", a spus Ana Maria Brânză.

Cornel Milan, antrenorul secund al lotului de spadă feminin, a afirmat, miercuri, că şi-ar dori ca România să câştige trei medalii la scrimă. "Eu îmi doresc trei medalii la această Olimpiadă. Dar vom vedea la faţa locului ce va fi, până la urmă obiectivul este o medalie", a precizat Cornel Milan.

Loturile României de scrimă, judo şi polo au plecat, miercuri, spre Londra, unde în perioada 27 iulie - 12 august vor participa la cea de-a XXX-a ediţie a Jocurilor Olimpice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici