JOCURILE OLIMPICE 2012: Hamburgeri pe viaţă la New Jersey pentru campioana la nataţie Rebecca Soni

Înotătoarea americană Rebecca Soni, campioană olimpică în proba de 200 de metri bras, în care a stabilit şi un record mondial, va fi recompensată pentru această performanţă de un lanţ de restaurante fast-food din New Jersey cu hamburgeri gratis pe viaţă.

210 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Hamburgeri pe viaţă la New Jersey pentru campioana la nataţie Rebecca Soni

JOCURILE OLIMPICE 2012: Hamburgeri pe viaţă la New Jersey pentru campioana la nataţie Rebecca Soni

Soni va avea dreptul, datorită recordului mondial stabilit la Londra, la câte un hamburger, o porţie cartofi prăjiţi şi o băutură la alegere pe săptămână, toată viaţa.

Lanţul de restaurante a promis recompense similare celorlalţi 16 sportivi din New Jersey prezenţi la Jocurile Olimpice, dacă vor stabili recorduri mondiale.

Sportiva americană Rebecca Soni şi-a păstrat titlul de campioană olimpică în proba de 200 de metri bras, ea stabilind şi un record mondial, cu timpul de două minute, 19 secunde şi 59 de sutimi, joi, la Londra. Soni a mai câştigat medalia de argint la 100 m bras la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici