Jocurile Olimpice de la Londra: Ceremonia de deschidere se va numi "Isles of Wonder"

Directorul artistic al Jocurilor Olimpice de la Londra, Danny Boyle a dezvăluit, vineri, numele ceremoniei de deschidere, din 27 iulie, de la ora locală 21.00: "Isles of Wonder".

226 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de la Londra: Ceremonia de deschidere se va numi "Isles of Wonder"

Jocurile Olimpice de la Londra: Ceremonia de deschidere se va numi "Isles of Wonder" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Organizatorii JO de la Londra au oferit vineri mai multe amănunte legate de ceremonia de deschidere a competiţiei, care este programată în 27 iulie, începând cu ora locală 21.00. "Am denumit show-ul nostru Isles of Wonder, inspiraţi de piesa lui Shakespeare, The Tempest (n.r. Furtuna). Vom celebra astfel creativitatea exuberantă a geniului britanic în ceremonia de deschidere, care sperăm că va fi la fel de inventivă şi imprevizibilă ca şi poporul britanic", a declarat directorul artistic Danny Boyle, vineri, cu exact 6 luni înaintea deschiderii Jocurilor Olimpice de la Londra.

La ceremonia de deschidere vor participa 15.000 de voluntari, cu vârste cuprinse între 18-90 de ani, printre aceştia numărându-se şi persoane care au asistat la JO din 1948. Conform cifrelor estimative pentru ceremonia de deschidere din 27 iulie, peste 80.000 de persoane vor fi în tribunele Olympic Stadium, dar şi o audienţă TV globală de peste 1 miliard de telespectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici