Jocurile Olimpice de la Soci: Echipa Norvegiei, medaliată cu aur în proba de ştafetă a combinatei nordice. Alte rezultate înregistrate joi

Echipa de combinată nordică a Norvegiei a câştigat, joi, medalia de aur din cadrul concursului olimpic de la Soci, în timp ce medaliile argint şi bronz au revenit Germaniei, respectiv Austriei, informează site-ul oficial al competiţiei.

231 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de la Soci: Echipa Norvegiei, medaliată cu aur în proba de ştafetă a combinatei nordice. Alte rezultate înregistrate joi

Jocurile Olimpice de la Soci: Echipa Norvegiei, medaliată cu aur în proba de ştafetă a combinatei nordice. Alte rezultate înregistrate joi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După proba de sărituri cu schiurile reprezentanţii Norvegiei, Joergen Graabak, Haavard Klemetsen, Magnus Krog şi Magnus Hovdal Moan, aveau o întârziere de 25 de secunde faţă de liderul Germania (Eric Frenzel, Bjoern Kircheisen, Fabian Riessle şi Johannes Rydzek) şi 18 secunde faţă de Austria (Christoph Bieler, Bernhard Gruber, Lukas Klapfer şi Mario Stretcher), ocupanta locului secund.

La final, Norvegia s-a impus cu un avans de trei zecimi de secundă în faţa Germaniei şi de 3,4 secunde faţă de Austria.

Echipa feminină de curling a Marii Britanii, medaliată cu bronz la Soci

Echipa feminină de curling a Marii Britanii a câştigat, joi, medalia de bronz din cadrul concursului olimpic de la Soci, după ce a învins cu scorul de 6-5 reprezentativa similară a Elveţiei.

Cu jucătoare ale căror vârste variază între 22 şi 25 de ani, echipa Marii Britanii a dispus în finala mică de mult mai experimentata reprezentativă a Elveţiei.

În marea finală se vor întâlni, tot joi, reprezentativele Suediei şi Canadei, medaliate cu aur şi argint în urmă cu patru ani, la Vancouver.

Francezii au câştigat toate cele trei medalii la Freestyle - Skicross masculin

Reprezentanţii Franţei au cucerit, joi, la Soci, toate medaliile din cadrul concursului olimpic de Freestyle - Skicross, informează site-ul oficial al competiţiei.

În marea finală au fost calificaţi trei francezi şi un canadian, Brady Leman.

Medalia de aur a fost câştigată de Jean Frederic Chapuis, acesta fiind urmat, în ordine, Arnaud Bovolenta şi Jonathan Midol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici