JOCURILE OLIMPICE de la Soci: Locul 17 pentru echipajul masculin de bob două persoane - cea mai bună clasare a României din competiţie

Echipajul masculin de bob două persoane format din Nicolae Istrate şi Florin Crăciun s-a clasat, luni, pe locul 17 în concursul olimpic, acesta fiind cel mai bun rezultat al reprezentanţilor României la Jocurile Olimpice de la Soci, informează site-ul oficial al competiţiei.

1608 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE de la Soci: Locul 17 pentru echipajul masculin de bob două persoane - cea mai bună clasare a României din competiţie

JOCURILE OLIMPICE de la Soci: Locul 17 pentru echipajul masculin de bob două persoane - cea mai bună clasare a României din competiţie (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Până la acest rezultat, cele mai bune clasări ale românilor la Soci au fost de două ori locul 21 (Eva Tofalvi la biatlon în probele de individual şi start în bloc).

Nicolae Istrate şi Florin Crăciun au fost cronometraţi în cele patru manşe cu timpul total de trei minute, 48 de secunde şi 98 de sutimi.

Medalia de aur a fost câştigată de echipa Rusia 1 (Alexander Zubkov/Alexei Voevoda) cu timpul de 3 minute, 45 de secunde şi 39 de sutimi.

Medalia de argint a revenit echipajului Elveţia 1 (Beat Hefti/Alex Baumann), care au avut o întârziere de 66 de sutimi, în timp ce medalia de bronz a fost obţinută de SUA 1 (Steven Holcomb/Steven Langton), care au ajuns la final cu 88 de sutimi în plus faţă de Rusia 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici