Jose Couceiro: Am întâlnit o echipă care, de această dată, a fost mai bună

Selecţionerul Lituaniei, Jose Couceiro, a declarat că, în noua componenţă, România a arătat altfel decât la meciul din 2008 şi a fost mai bună în partida de sâmbătă, scor 1-0 pentru "tricolori", din preliminariile CM 2010, informează publicaţia Futbolas.

10 afișări
Imaginea articolului Jose Couceiro: Am întâlnit o echipă care, de această dată, a fost mai bună

Antrenorul Jose Couceiro (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Eu, jucătorii mei, dar şi suporterii noştri am suferit o înfrângere dureroasă. Este eşecul total al Lituaniei, pentru că formăm o echipă cu toţii. Este pentru a treia oară consecutiv când pierdem cu 0-1. Până la pauză nu am fost în stare să menţinem balonul, iar fără să ai o anumită posesie e greu să te gândeşti la gol. Poate a fost o presiune psihologică prea mare înainte de acest meci, care a fost ca o finală pentru noi. În repriza a doua jocul nostru s-a îmbunătăţit, am pasat mai bine, am încercat să ne creăm ocazii, dar, din păcate, nu am reuşit să marcăm. Este un rezultat nefericit pentru noi, dar trebuie să recunoaştem că am întâlnit o echipă puternică, cu jucători valoroşi, şi care de această dată a fost mai bună", a spus Couceiro.

Antrenorul portughez a precizat că, deşi şansele echipei sale la locul doi s-au redus aproape de zero, Lituania va lupta până la final. "În repriza secundă am fost mai activi. Am primit gol după o mare greşeală pe care am comis-o de mai multe ori, am pierdut mingea şi i-am pus în situaţii bune. În prima repriză ne-am întrecut în erori, am cedat mijlocul terenului. România are o echipă foarte bună, e greu împotriva ei. Trebuie să învăţăm din greşeli, am pierdut încă o dată cu 0-1, după ce acelaşi scor l-am înregistrat de două ori cu Franţa. Oricum, 0-0, 0-1, 1-0, sunt rezulatele cele mai întâlnite în fotbal, un rezultat special este să învingi România cu 3-0. Ei au schimbat 11 jucători de astă toamnă, noi - doar trei. Suntem trişti, ne-am dorit să câştigăm", a comentat el.

Reprezentativa României a învins, sâmbătă, la Marijampole, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Lituaniei, într-un meci contând pentru grupa a 7-a preliminară a Cupei Mondiale din 2010, la debutul noului selecţioner Răzvan Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici