Juande Ramos este dorit antrenor la Şahtior în locul lui Mircea Lucescu

Cotidianul spaniol Marca scrie, luni, că fostul tehnician al echipei Tottenham, Juande Ramos, este dorit antrenor la formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, pregătită în prezent de românul Mircea Lucescu.

14 afișări
Imaginea articolului Juande Ramos este dorit antrenor la Şahtior în locul lui Mircea Lucescu

Juande Ramos este dorit antrenor la Şahtior în locul lui Mircea Lucescu

Potrivit Marca, oficialii de la Şahtior s-au interesat încă din urmă cu două săptămâni de posibilitatea aducerii lui Juande Ramos, însă nu au început negocierile deoarece spaniolul era sub contract cu Tottenham.

"Juande voia să continue la Tottenham şi nu se gândea la Şahtior. Acum situaţia s-a schimbat şi Juande Ramos este liber de contract. Gines Carvajal, agentul tehnicianului, a fost sunat de oficialii de la Şahtior, care s-au interesat de intenţiile lui Ramos. Iar acum totul pare să indice că tehnicianul îşi va găsi de lucru în curând", scrie Marca.

Cotidianul Marca notează că munca românului Lucescu este pusă în discuţie după rezultate le slabe din campionat şi din Liga Campionilor.

Echipa Şahtior a înregistrat, duminică, în deplasarea de la ultima clasatã din Ucraina, FC Harkov, scor 0-0, cea de-a şaptea remiză din 12 etape disputate până în prezent. În urma acestui rezultat, Şahtior ocupă poziţia a opta, cu 16 puncte, la 15 puncte de liderul Dinamo Kiev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici