Jucător rănit în incidentele din Egipt: Cu toţii ne vom lăsa de fotbal

Portarul echipei Al-Ahly, Sharif Ikrami, rănit în incidentele de miercuri seară de la Port Said, a declarat că toţi jucătorii au decis să renunţe la fotbal, informează Tuttusport.

260 afișări
Imaginea articolului Jucător rănit în incidentele din Egipt: Cu toţii ne vom lăsa de fotbal

Jucător rănit în incidentele din Egipt: Cu toţii ne vom lăsa de fotbal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Au fost oameni care au murit în faţa noastră. Totus s-a terminat. Cu toţii am luat decizia să nu mai jucăm fotbal. Cum am putea să mai jucăm fotbal când au murit 70 de oameni? Nici nu mă pot gândi", a spus Ikrami.

Un alt fotbalist al formaţiei Al-Ahly, Mohammed Abu Trika, a criticat poliţia că nu a intervenit pentru a opri violenţele: "Oamenii mureau peste tot şi nimeni nu a făcut nimic pentru a împiedica aceste lucruri. A fost ca la război. Viaţa este aşa ieftină?".

Cel puţin 74 de persoane, între care şi un poliţist, au murit în Egipt, în cursul violenţelor izbucnite după un meci de fotbal, miercuri seară, la Port Said, ceea ce a determinat autorităţile să trimită armata pentru a interveni în acest oraş. Confruntările între suporterii echipelor Al-Masri şi Al-Ahli s-au soldat cu 74 de morţi şi sute de răniţi, conform comunicatelor principalelor spitale din Port Said.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici