Jucătorii austrieci, excluşi din lot dacă sunt prinşi jucând cărţi după miezul nopţii

Selecţionerul Josef Hickersberger a anunţat că jucătorii din lotul lărgit al Austriei care vor fi prinşi jucând cărţi după miezul nopţii îşi pot face bagajele pentru a părăsi echipa, însă fotbaliştii care vor citi până târziu vor fi iertaţi.

5 afișări
Imaginea articolului Jucătorii austrieci, excluşi din lot dacă sunt prinşi jucând cărţi după miezul nopţii

Jucătorii austrieci, excluşi din lot dacă sunt prinşi jucând cărţi după miezul nopţii (Imagine: Mediafax Foto)

Austria va evolua în Grupa B la Campionatul European, alături de Croaţia, Germania şi Polonia.

Pe de altă parte, pentru a le da tirolezilor şansa de a comunica, în perioada Euro-2008, cu suporterii străini, municipalitatea din Innsbruck propune cursuri gratuite de 90 de minute de rusă, spaniolă şi suedeză. La cursul respectiv pot fi învăţate expresii uzuale şi cuvinte legate de fotbal.

UEFA publică, în plus, un "dicţionar oficial al fotbalului", care cuprinde definiţiile a 5.200 de termeni legaţi de acest sport, în limbile franceză, engleză şi germană.

La Campionatul European din Elveţia şi Austria vor participa 16 reprezentative. Culorile acestora vor apărea pe o cascadă de pe Rin, în apropierea localităţii Schaffhausen. Artistul elveţian Beat Toniolo va desfăşura acolo plasă de 600 de metri pătraţi, ce va avea pe ea drapelele ţărilor participante la Euro.

În perioada competiţiei europene, asociaţiile elveţiene de apărare a femeilor se aşteaptă la o creştere a numărului cazurilor de violenţă domestică. Stresul şi alcoolul vor avea un efect negativ, potrivit asociaţiei Frauenhaus Zurich, care va distribui broşuri în faţa stadioanelor şi în alte zone publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici