Jucătorii de la Panathinaikos Atena se gândesc doar la victorie în meciul cu Dinamo

Fundaşul brazilian Gabriel Rodrigues dos Santos (Panathinaikos Atena) a declarat că echipa elenă este pregătită pentru meciul de joi cu Dinamo, din grupele Ligii Europa, şi că el şi coechipierii săi se gândesc doar la victorie, informează publicaţia Contra.

11 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la Panathinaikos Atena se gândesc doar la victorie în meciul cu Dinamo

Gabriel Rodrigues dos Santos (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem absolut pregătiţi pentru meciul cu Dinamo. Avem în minte numai Dinamo. Am pierdut acasă cu Galatasaray în prima etapă a grupelor, iar acum mergem la Bucureşti pentru a lăsa o bună impresie şi pentru a câştiga. Numai la victorie ne gândim. Vrem să avem un parcurs lung în Europa", a spus Gabriel.

Echipa Dinamo Bucureşti va întâlni formaţia Panathinaikos Atena în grupa F a Ligii Europa. Meciul tur este programat în data de 1 octombrie, la Bucureşti, iar returul se va disputa la 16 decembrie, în Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici